Cursusaanbod

LesinProduceren biedt momenteel de volgende cursussen aan.

 • Digital Music Production

  dmp banner cursusaanbodpagina2


  Wil jij leren produceren, recorden, afmixen, masteren, beats maken, synths inspelen en nog veel meer? Dat kan vandaag de dag makkelijker dan ooit. Je hebt alleen de juiste kennis nodig. Volg nu de cursus Digital Music Production en weet wat je doet!

 • Rockacademie Vooropleiding : Music Production

  vooropleiding-ra-aanbodpagina


  Wil jij het volgend schooljaar graag “Music Production” studeren aan de HBO Fontys Rockacademie in Tilburg? Zorg dan dat je goed voorbereid bent, want er staat je een zware voorselectieprocedure te wachten. LesinProduceren kan jou hiervoor optimaal klaarstomen!

Introductieles

introductie-aanbodpagina

Weet je niet precies welke cursus voor jou geschikt is en wil je hulp bij het kiezen?

Probeer dan nu een introductieles en ontdek wat bij jou past en hoeveel lessen je nodig hebt om je doel te halen.

.

.

.

 • Muziektheorie voor Producers

  muziektheorie-aanbodpagina


  Wil jij betere songs componeren en produceren? Dan is dit de mogelijkheid om te leren hoe je een mooie akkoordenprogressie, melodie en bassline kan maken. Geen saaie en ingewikkelde theorie, maar straight-to-the-point en praktische lessen.

 • Music Business voor Producers

  business-aanbodpagina


  Wil jij geld verdienen met je muziek, er zeker van zijn dat je geen verkeerd contract tekent, of gewoon meer weten over de zakelijke kant van de muziekindustrie? Dan is dit je kans om de ins & outs te leren van de harde business genaamd; Music Business