Rockacademie Vooropleiding : Music Production

 

 • “Hoe bereid je je voor om aangenomen te worden op de HBO-opleiding Music Production aan de Fontys Rockacademie in Tilburg? En hoe zorg je er voor dat je ook daadwerkelijk afstudeert?”

   

  Sinds 2013 kun je bij LesinProduceren een officieel gelicenceerde vooropleiding “Music Production” volgen voor de Fontys Rockacademie. Onze docent Stefan is zelf binnen 4 jaar afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie als music producer, waar hij elk tentamen en examen in één keer heeft gehaald en dus nooit een hertentamen heeft hoeven doen. Van zo’n docent kun jij als gemotiveerde en wellicht toekomstige Rockacademie-producer wel iets leren, denken wij zo!

   

  Waarom zou je de vooropleiding volgen?

   

   Allereerst is het belangrijk om te weten wat je precies te wachten staat wanneer je naar de Fontys Rockacademie wilt. Het volgen van een HBO-opleiding aan de Fontys Rockacademie kan geweldig zijn, maar de opleiding is niet geschikt voor iedereen. De cijfers liegen er ook niet om. Een aanzienlijk percentage van de studenten valt, vanwege verschillende redenen, af gedurende de opleiding. Jij wilt uiteraard niet één van die studenten zijn die afvalt en dat hoeft ook niet. Stefan heeft genoeg ervaring opgedaan tijdens de opleiding om te weten wat je precies moet doen om succesvol de opleiding af te ronden met een HBO-diploma.

   

  Uiteraard is het daadwerkelijk ‘aangenomen worden’ niet geheel onbelangrijk.
  De aanmeldingsprocedure (waarvan de deadline eindigt begin April 2018) is behoorlijk pittig, waarbij je zowel een demo-ronde als een auditie-ronde moet doorstaan. Stefan kan je hier perfect op voorbereiden. De vooropleiding geeft geen garantie dat je aangenomen zal worden bij de Fontys Rockacademie, maar het zorgt er voor dat je optimaal voorbereid bent.

   

  Wat maakt de LesinProduceren Rockacademie-vooropleiding zo speciaal?

   

  LesinProduceren heeft van de Fontys Rockacademie een officiële licentie ontvangen om deze vooropleiding aan te mogen bieden. Daarnaast zal de vooropleiding altijd 1-op-1 zijn, tussen de docent Stefan en de leerling. De vooropleiding betreft dan ook geen voorgebakken lesprogramma dat simpelweg wordt doorlopen. De lessen zullen perfect worden afgestemd op de persoonlijke situatie en kennis van de leerling.

   

 • vooropleiding-ra-aanbodpagina

  1. Al 2 jaar de #1 Rockacademie Licentiehouder.
  2. Altijd Individueel les en persoonlijk.
  3. Flexibele les-planning. (in de avond en overdag
  4. Vanaf les 1 in de studio.
  5. Je kiest zelf je aantal lessen.
  6. Best betaalbare cursus in de regio.

  ‘Toen ik van start ging met de vooropleiding bij LesinProduceren dacht ik al aardig thuis te zijn in het produceren. Nu ik terug kijk, realiseer ik me hoeveel ik heb bijgeleerd. Stefan heeft me op een hoger niveau gebracht en me kennis laten maken met alle aspecten van het produceren. Dit alles in een prima (professionele) sfeer. Mede door zijn inbreng en coaching, ging ik prima voorbereid en vol vertrouwen naar de audities van de Rockacademie. In september start ik met de opleiding Music Production aan de Rockacademie, en daarmee wordt een droom voor mij werkelijkheid.’

  Author's imageSimonAangenomen schooljaar : 2016/2017

  Mijn doel was om toegelaten te worden tot de Rockacademie, discipline Music Production. Daarom heb ik contact opgenomen met LesinProduceren, zodat ik goed voorbereid mijn auditie in kon gaan. Door de leerzame lessen, niet alleen in mijn producties, maar ook in het presenteren van jezelf ben ik uiteindelijk toegelaten tot de opleiding. En dat allemaal op een hele prettige manier.

  Author's imageBramAangenomen schooljaar : 2016/2017

In 4 stappen van start !


start2

 

Dit kun je o.a. allemaal leren :

Afhankelijk van het aantal lesuren, kan er dieper ingegaan worden op de onderwerpen.

  • Juiste keuze?

   Ontdek of de Fontys Rockacademie daadwerkelijk iets voor jou is.

  • Auditie-coaching

   Leer de juiste vaardigheden om een goede auditie te kunnen doen.

  • Gehoortraining

   Leer hoe je een beter muzikaal gehoor kunt ontwikkelen, met behulp van de piano.

  • Basis Music Production

   Leer de basis van Music Production die je nodig hebt om aangenomen te worden.

  • Basis Muziektheorie

   Leer de basis van Muziek Theorie die je nodig hebt om aangenomen te worden.

  • Basis Music Business

   Leer de basis van Music Business die je nodig hebt om aangenomen te worden.

Prijzen

Geldig t/m 31-12-2018

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Individueel Les

Aantal lessen (1 les = 3 uur) Prijs +21 jaar Prijs -21 jaar
1 les à 3 uur € 150,- € 123,97
2 lessen à 3 uur € 300,- € 247,93
3 lessen à 3 uur € 450,- € 371,90
4 lessen à 3 uur € 600,- € 495,87
5 lessen à 3 uur € 750,- € 619,83

Betalingscondities

 

Het te betalen factuurbedrag dient overgemaakt te worden door middel van digitale overboeking (internet bankieren) naar rekening NL38INGB0005258094 t.n.v. LesinProduceren

 • Betalingsmethode A : Volledige betaling vooraf.

  De lessen worden ingepland en vangen aan wanneer het volledige bedrag is betaald.

  Betalingsmethode B : Betaling in 2 termijnen.

  De lessen worden ingepland en vangen aan wanneer tenminste 50% van het volledige bedrag is betaald. De resterende 50% dient betaald te zijn voor aanvang van de tweede helft van het gekozen aantal lessen/lesuren.

  Rekenvoorbeeld;

  Stel ; u neemt 10 lessen Digital Music Production. De totaalprijs is €1140,- . Voordat de 1e les begint dient 50%, in dit voorbeeld €570,- over te worden gemaakt. Zodra de betaling binnen is, kunt u starten met de cursus. Na 5 lessen, dient de resterende 50%, in dit voorbeeld €570,- over te worden gemaakt. Na deze betaling kunt de resterende 5 lessen volgen.

  Betalingsmethode C : Alternatief.

  Alternatieve betalingstermijnen zijn bespreekbaar. Neem hiervoor even contact met ons op.

 • Vragen?

  Uw vraag is binnen 24 uur beantwoord.

  Neem contact met ons op