Waarom je voor LesinProduceren kiest

  • Betaalbaar

   LesInProduceren is de best betaalbare individuele/persoonlijke cursus-aanbieder in de regio. De prijzen van LesInProduceren zijn lager dan de concurrent omdat LesInProduceren niet in een duur pand zit en veel personeel heeft. Dit zorgt voor lage kosten en daarom ook een lage prijs voor u als cursist, voor kwalitatieve en persoonlijke lessen.

  • Je krijgt alle aandacht

   Bij LesinProduceren krijgt iedere cursist 100% individuele aandacht. Daardoor kan er optimaal worden ingegaan op de wensen, vaardigheden en interesses van de cursist. Dit is vergeleken andere cursussen en opleidingen uniek!

  • Zeer compleet programma

   Bij LesInProduceren krijg je niet alleen les in productietechniek, maar ook in compositie, arrangeren, muziektheorie en business. Oftewel, alles om een vette track te produceren en te releasen.

  • Toffe lessen

   Geen saaie theorielessen in een muf klaslokaal, maar vanaf dag 1 les in de studio. Daarnaast is Stefan enorm begaan met de doelen en dromen van alle cursisten. Zo wordt er altijd meegedacht om op dé plek te komen waar de cursist graag wil staan.

  • Professionele feedback op je tracks

   Ontvang professionele feedback en tips op je eigen muziek producties. Op deze manier kan je thuis of zelfs in de les meteen werken aan je producties om ze nog beter te maken!

  • Ervaring, pit en doelgericht

   De LesInProduceren-docent Stefan is ontzettend gepassioneerd, ervaren maar is toch nog fris en jong. Daarnaast heeft hij meer dan 4 vakdiploma’s, waaronder een HBO Rockacademie-diploma, waar hij alle tentamens en presentaties de 1e keer heeft gehaald, dus nooit een herkansing heeft hoeven doen.

Check hier het cursusaanbod

Wat onze cursisten zeggen

 • “Dat je muziek maakt vanuit je gevoel dat weet iedere producer. Hoe je jouw gevoel kunt overbrengen tot muziek is iets wat je bij LesinProduceren leert.”

  Author's imageRoyCursus : Digital Music Production
 • “Stefan van LesinProduceren is een van de beste producers die ik ken! Multifunctioneel in stijlen en denkt commercieel mee in de tijd van nu en vroeger. Ook als leraar weet hij alles tot in de puntjes duidelijk uit te leggen. Een gouden aanrader!”

  Author's imageDemiCursus : Digital Music Production
 • “Deze lessen zijn echt een aanrader, ik merk veel vooruitgang in mijn producties dankzij de lessen en ook op de manier hoe de lessen gegeven worden is echt top, dik tevreden dus!”

  Author's imageLucCursus : Digital Music Producer

Lees hier alle testimonials